Διεθνή
26 ακόμη αγωνίσματα περιμένουν απόψε τους νικητές τους στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη. Μαζί wild card για το Παγκόσμιο του 2023.

Το πρόγραμμα του τελικού Diamond League στη Ζυρίχη

Στον τελικό στη Ζυρίχη οι αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν το διαμάντι σε 32 αγωνίσματα, 16 στους άνδρες και 16 στις γυναίκες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με δύο ελληνικές συμμετοχές της Κατερίνας Στεφανίδη και του Μίλτου Τεντόγλου γίνεται ο φετινός τελικός της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ αγωνίζεται την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη ημέρα του τελικού. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του μήκος είναι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στη δεύτερη ημέρα.

Οι αθλητές και αθλήτριες που προκρίθηκαν μέσω βαθμολογίας από την κανονική περίοδο των Diamond League στον τελικό θα διεκδικήσουν τα διαμάντια σε 32 αγωνίσματα. Θα γίνουν 16 σε άνδρες και 16 στις γυναίκες και πολλά αγωνίσματα θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα το μήκος, που αγωνίζεται ο Μίλτος Τεντόγλου θα αρχίσει ο τελικός στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) και ταυτόχρονα θα διεξάγεται ο τελικός στις γυναίκες.

Πρόγραμμα

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία