Κλειστός Στίβος
Στη Ρόδο θα κάνουν πρεμιέρα στη φετινή σεζόν οι αθλητές του Μάκη Πάντου, ανάμεσά τους η Μαρία Στεφανοπούλου, που θα μπει μήκος και τριπλούν.

Το γκρουπ του Μάκη Πάντου ξεκινάει από τη Ρόδο

Στην ημερίδα στη Ρόδο θ' αγωνιστούν ακόμη οι νεαροί Σωτήρης Μπογιατζής στο τριπλούν, Άρης Ζαχαρόπουλος στο μήκος και ο τριπλουνίστας Αλέξανδρος Αθανασίου στο μήκος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη Ρόδο θα κάνουν πρεμιέρα στη φετινή σεζόν οι αθλητές του Μάκη Πάντου, ανάμεσά τους η Μαρία Στεφανοπούλου, που θα μπει μήκος και τριπλούν.

Το γκρουπ του Έλληνα προπονητή συνεχίζει τις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να μπει από νωρίς σε αγώνες στο κλειστό. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία από τους Ροδίτες, που διοργανώνουν ημερίδα στον κλειστό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό προπονητήριο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα και τον διοργανώνει ο ΑΟ Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Η Μαρία Στεφανοπούλου, θα δοκιμάσει τόσο στο μήκος, όσο και στο τριπλούν. Στον κλειστό στο μήκος έχει ρεκόρ 5,88μ. από πέρσι στη Σόφια, ενώ δεν έχει κάνει τριπλούν. Η 23χρονη στον ανοιχτό έχει ρεκόρ στο μήκος 6,21μ. και στο τριπλούν 11,82μ.

Δύο νεαροί αθλητές που είναι στην κατηγορία Κ20 θα πάρουν ακόμη μέρος, ο Σωτήρης Μπογιατζής που θα κάνει τριπλούν και ο Άρης Ζαχαρόπουλος που θα μπει στο μήκος. Και οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για τον ανοιχτό, με μεγάλο στόχο να κυνηγήσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ. Τέλος, ο τριπλουνίστας Αλέξανδρος Αθανασίου, θα κάνει μήκος στα πλαίσια προετοιμασίας του για τον ανοιχτό.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία