Κλειστός Στίβος
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου διεξάγεται ημερίδα κλειστού στη Ρόδο στο γήπεδο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, που διοργανώνει ο ΑΟ Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Ημερίδα κλειστού στη Ρόδο (προκήρυξη και πρόγραμμα) vid.

Στην ημερίδα κλειστού που θα γίνει αύριο στη Ρόδο θα τρέξει ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 60μ., ενώ στο μήκος και το τριπλούν θ' αγωνιστεί η Μαρία Στεφανοπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου διεξάγεται ημερίδα κλειστού στη Ρόδο στο γήπεδο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, που διοργανώνει ο ΑΟ Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Μια σημαντική ενέργεια του συλλόγου του νησιού των Ιπποτών, καθώς μετά από δέκα χρόνια διοργανώνεται και πάλι ημερίδα στον κλειστό. Είναι ένας αγώνας που πρωτίστως θα βοηθήσει τα παιδιά που γυμνάζονται σε συλλόγους του νησιού και των γύρω νησιών των Δωδεκανήσων. Εκτός όμως από τους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών, θα γίνουν αγωνίσματα σε άνδρες και γυναίκες και θα έρθουν αθλητές από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα να λάβουν μέρος.

Ένας από τους Έλληνες πρωταθλητές που θα αγωνιστεί είναι ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που θα κάνει ένα καλό τεστ στα 60μ., εν όψει των αγώνων που έχει κλείσει τη χειμερινή περίοδο. Ακόμη θα πάρουν μέρος οι αθλητές του Μάκη Πάντου. Η Μαρία Στεφανοπούλου θα κάνει μήκος και τριπλούν, ο Σωτήρης Μπογιατζής τριπλούν και ο Άρης Ζαχαρόπουλος με τον Αλέξανδρο Αθανασίου μήκος.

Προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΗΜΕΡΙΔΑΣ–ΚΛΕΙΣΤΟΥ-ΣΤΙΒΟΥ-KALLIPATEIRA INDOOR-ΣΑΒΒΑΤΟ-14.01.23 (1)

Πρόγραμμα

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία