Κλειστός Στίβος
Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα μπει σε αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν και η πρώτη κούρσα θα είναι το Σάββατο στα 60μ. στην ημερίδα στη Ρόδο.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεκινάει από τη Ρόδο τους φετινούς του αγώνες στον κλειστό

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα πάρει μέρος στα μίτινγκ 20-21 Ιανουαρίου στο Βάξο, 29 Ιανουαρίου στη Βουδαπέστη, 4-5 Φεβρουαρίου στο Μάλινγκεν και 15 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα μπει σε αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν και η πρώτη κούρσα θα είναι το Σάββατο στα 60μ. στην ημερίδα στη Ρόδο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με τον προπονητή του Κώστα Βογιατζάκη αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεμούδιασμα ουσιαστικά από την προετοιμασία εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι θα γίνει αύριο ημερίδα στο «σμαραγδένιο νησί».

«Είναι ένα τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε και εν όψει των αγώνων που έχω κλείσει για τη φετινή σεζόν στον κλειστό», λέει αρχικά στο Stivostime ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού.

Μετά τη Ρόδο θ’ αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Βάξο, όπου την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα τρέξει 200μ. και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στα 60μ. Στη συνέχεια στις 29 Ιανουαρίου έχει κλείσει στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη, όπου θα μπει στα 60μ. Τον Φεβρουάριο έχει έναν αγώνα στην Ελβετία και έναν στη Σερβία. Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Μάλινγκεν θα κάνει 60μ. και 200μ. αντίστοιχα, στις 15 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στο Βελιγράδι θα τρέξει 60μ. και στις 18-19 του ίδιου μήνα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. «Μέσα από τους αγώνες μου αυτό θέλω να φτιάξω το ράνκινγκ. Ν’ ανεβώ στην κατάταξη, τόσο για τα 60μ., όσο και στα 200μ. που θα με βοηθήσει για το καλοκαίρι στον ανοιχτό».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία