Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, έχοντας πρώτο στόχο τον κλειστό. Θα κάνει πρεμιέρα στη Σουηδία.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς προετοιμάζεται για τον κλειστό και κάνει πρεμιέρα στη Σουηδία

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς πραγματοποιεί την προετοιμασία του στο Βελιγράδι με το υπόλοιπο γκρουπ του προπονητή του Κώστα Βογιατζάκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, έχοντας πρώτο στόχο τον κλειστό. Θα κάνει πρεμιέρα στη Σουηδία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται από το Σάββατο στο Βελιγράδι για προετοιμασία. «Οι προπονήσεις πάνε καλά ως τώρα και η προετοιμασία αυτή την εποχή στο Βελιγράδι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Θα παραμείνουμε όλο το γκρουπ μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου και μετά θα συνεχίσουμε στον Άγιο Κοσμά. Ο πρώτος στόχος μου είναι ο κλειστός. Δεν θέλω να σκέφτομαι επίδοση και θα μπω χωρίς άγχος προσπαθώντας για το καλύτερο και ότι βγει. Αν πάνε όλα καλά έχω κλείσει και τους πρώτους αγώνες για τη νέα σεζόν. Θα κάνω πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου στη Σουηδία στο μίτινγκ του Βάξο, όπου έχω προγραμματίσει να τρέξω 60μ. και 200μ. Μετά στις 29 Ιανουαρίου θα πάρω μέρος στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη», λέει στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού παραμένει σταθερή αξία στα σπριντ. Φέτος πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (10.36 από το 2017), τρέχοντας 10.38 στα «Βεργώτεια» που είχαν γίνει στο Αργοστόλι. Στα 200μ. έκανε 20.70 στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα. Έτρεξε στις σειρές στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και με την Εθνική ομάδα 4×100μ. Με την σκυτάλη πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ και το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Επίσης, ήταν 5ος στα 200μ. στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν και κατέκτησε τα ασημένια μετάλλια στους Βαλκανικούς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία