Γενικά
Την πρώτη προπόνηση κάνουν μαζί από σήμερα στην Κένυα Χρήστος Καλλίας, Τζένη Παπαδημάτου και Γιώργος Τάσσης με τον προπονητή Τάκη Γερακό.

Στην Κένυα για προετοιμασία οι αθλητές του Τάκη Γερακού

Οι αθλητές του Τάκη Γερακού θα προετοιμαστούν στην Κένυα για 40 ημέρες και μετά θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στις 5 Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την πρώτη προπόνηση κάνουν μαζί από σήμερα στην Κένυα Χρήστος Καλλίας, Τζένη Παπαδημάτου και Γιώργος Τάσσης με τον προπονητή Τάκη Γερακό.

Ο Καλλίας βρίσκεται ήδη στην αφρικανική χώρα και οι υπόλοιποι ταξίδεψαν την Τετάρτη για να ενσωματωθούν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο υψόμετρο του Ίτεν. «Αλλάξαμε τα αρχικά μας πλάνα που ήταν να πάμε στην Αιθιοπία. Αποφασίσαμε να πάμε στην Κένυα, θεωρήσαμε πώς ήταν καλύτερα και η προετοιμασία θα γίνει για περίπου 40 ημέρες. Μετά θα επιστρέψουμε για αγώνες και στη συνέχεια θα πάμε στην Αιθιοπία. Ο Χρήστος προετοιμάζεται για τον μαραθώνιο και θα είναι έτοιμος για κάποιον καλό αγώνα το φθινόπωρο. Στα πλαίσια προετοιμασίας τους θα κάνει διάφορες κούρσες, με πρώτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και τον ημιμαραθώνιο στα Τρίκαλα. Η Τζένη θ’ αγωνιστεί και εκείνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, αλλά ο στόχος είναι να τρέξει μια μεγάλη επίδοση το καλοκαίρι στα στιπλ. Τέλος, ο Γιώργος θα μπει και εκείνος στο Πανελλήνιο ανωμάλου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ., αλλά θα επικεντρωθεί για τον μαραθώνιο», δήλωσε στο Stivostime ο Τάκης Γερακός.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία