Δημόσιοι Δρόμοι
Δύο από τους δυνατούς Έλληνες δρομείς ο Γιώργος Τάσσης και ο Χρήστος Καλλίας ετοιμάζονται τον Δεκέμβριο να πάνε στην Αιθιοπία για έξι μήνες.

Γιώργος Τάσσης και Χρήστος Καλλίας ετοιμάζονται για το… project Αιθιοπία!

Μετά την Αιθιοπία ο Χρήστος Καλλίας αναμένεται να ρίξει το βάρος του στο μαραθώνιο. Νωρίτερα οι αθλητές του Τάκη Γερακού θα τρέξουν στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο από τους δυνατούς Έλληνες δρομείς ο Γιώργος Τάσσης και ο Χρήστος Καλλίας ετοιμάζονται τον Δεκέμβριο να πάνε στην Αιθιοπία για έξι μήνες.

Με τον προπονητή τους Τάκη Γερακό έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν προετοιμασία σε υψόμετρο. «Είναι απαραίτητο, αν θέλουμε να χτίσουμε για τη νέα σεζόν. Θα πάμε σε υψόμετρο στην Αιθιοπία για περίπου 4 με 6 μήνες. Έχουμε αποφασίσει με τον Χρήστο ότι από τους χρόνου θα μπει στο μαραθώνιο», λέει στο Stivostime ο Τάκης Γερακός. Ο Χρήστος Καλλίας κέρδισε πρόσφατα τον αγώνα 10χλμ. που έγινε παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο Καλλιθέας.

«Μαζί θα είναι και η Τζένη Παπαδημάτου που θα επικεντρωθεί στα στιπλ. Έκανε πρώτη φορά και έτρεξε κοντά στο 10.38 και μπορεί για πολύ πιο κάτω», συμπληρώνει ο Έλληνας προπονητής. Η 27χρονη αθλήτρια του Ποσειδώνα Λουτρακίου είχε κάνει 10.38.79 όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, νωρίτερα οι αθλητές θα πάρουν μέρος στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου που θα γίνει τον Νοέμβριο.

Το γκρουπ δεν θα ακολουθήσει στην προετοιμασία η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Ελευθερία Πετρουλάκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε πρόσφατα τη μητέρα της με αποτέλεσμα να αφήσει τη φετινή σεζόν και να προετοιμαστεί να επιστρέψει του χρόνου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία