Δημόσιοι Δρόμοι
Ο Λάμπρος Μαλτέζος και η Μοσχούλα Μανούσου ήταν οι νικητές του φετινού ημιμαραθωνίου Καλλιθέας. Στα 10 χιλιόμετρα κέρδισε ο Χρήστος Καλλίας.

Μαλτέζος και Μανούσου νικητές στον ημιμαραθώνιο Καλλιθέας και ο Καλλίας κέρδισε τα 10χλμ.

Τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας διοργάνωσαν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Λάμπρος Μαλτέζος και η Μοσχούλα Μανούσου ήταν οι νικητές του φετινού ημιμαραθωνίου Καλλιθέας. Στα 10 χιλιόμετρα κέρδισε ο Χρήστος Καλλίας.

Ο αγώνας έγινε με επιτυχία, σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Νερού. Έγιναν τρεις αγώνες, ο κλασικός ημιμαραθώνιος της πόλης και παράλληλα τα 5 και 10 χιλιόμετρα.

Στον ημιμαραθώνιο ο Λάμπρος Μαλτέζος έκοψε πρώτος το «νήμα» τερματισμού με χρόνο 1:13.11. Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Κύπριος Κυριάκος Χριστοδούλου με 1:16.31 και στην τρίτη θέση ο Θόδωρος Σπανός με 1:18.33.

Στις γυναίκες η Μοσχούλα Μανούσου, που προετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στον μαραθώνιο, τον Νοέμβριο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κέρδισε σε 1:28.11. Δεύτερη ήταν η Μίνα Ράπτη με 1:44.12 και τρίτη η Ελισάβετ Δήμου με 1:44.19.

Στα 10χλμ. ο Χρήστος Καλλίας (φωτό) επικράτησες εύκολα με 32.18, πετυχαίνοντας ρεκόρ διαδρομής. Άφησε δεύτερο τον Στέλιο Γερακίτη σε 37.08 και τρίτο τον Φώτη Ρηγόπουλο σε 37.18. Στις γυναίκες καλύτερη ήταν η Ευγενία Παπαδημάτου, που ήταν δεύτερη στη γενική, με χρόνο 36.59. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Δήμητρα Κούγια με 49.12 και στην τρίτη θέση η Κωνσταντίνα Μωραϊτίδου με 50.08.

Τέλος, στα 5χλμ. νικητές ήταν στους άνδρες ο Νίκος Θεολογίτης με 18.06 και στις γυναίκες η Μικεάλα Αλεξανδρή με 20.28. Δεύτερος ήταν ο Γιάννης Αλιβιεράτος με 18.32 και τρίτος ο Ηλίας Κλαμενάκης με 19.07. Στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Λαμπρινή Σχίζα σε 20.59 και τρίτη η Αθανασία- Ευφραιμία Καρύδη με 21.05.

Τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας διοργάνωσαν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής.

  

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία