Δημόσιοι Δρόμοι
Για 10η χρονιά ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει τον αγώνα σε δημόσιο δρόμο «Kallithea Run». Οι εγγραφές άνοιξαν.

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Kallithea Run 2022

Ο αγώνας Kallithea Run κλείνει φέτος 10 χρόνια και θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για 10η χρονιά ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει τον αγώνα σε δημόσιο δρόμο «Kallithea Run». Οι εγγραφές άνοιξαν.

Οι διοργανωτές του αγώνα άνοιξαν τις εγγραφές. Το «Kallithea Run» έχει καθιερωθεί και θα γίνει για δέκατη χρονιά. Διοργανώνεται από τον ΦΣ Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τον δήμο Καλλιθέας. Είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε αθλητές, αλλά και σε όλους τους φίλους του δρομικού κινήματος. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ και της Γ.Γ.Α. και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ο αγώνας έχει μεγάλη επιτυχία και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 6.000. Αποτελεί μια ευχάριστη νότα στην πόλη της Καλλιθέας. Δρομείς όλων των ηλικιών τρέχουν στους δρόμους της πόλης. Στις αποστάσεις των 2,5χλμ. 5χλμ. και 10χλμ. Οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, την AIMS και την World Athletics.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι τον περασμένο Οκτώβριο είχε γίνει με επιτυχία το Kallithea Night Run.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση

http://kallithearun.gr/index.php/el/

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία