Ημιμαραθώνιος
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του φετινού 3ου Ημιμαραθωνίου Καλλιθέας που διεξάγεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας: Στα βήματα του Θησέα- Την Τρίτη κλείνουν οι εγγραφές

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του φετινού 3ου Ημιμαραθωνίου Καλλιθέας που διεξάγεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 2,5 χλμ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό αγώνα ακολουθώντας τα βήματα του Θησέα! Θα τρέξουν σε μια διαδρομή γύρω […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του φετινού 3ου Ημιμαραθωνίου Καλλιθέας που διεξάγεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 2,5 χλμ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό αγώνα ακολουθώντας τα βήματα του Θησέα! Θα τρέξουν σε μια διαδρομή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δίπλα στη θάλασσα. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία Νερού. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές και μόνο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Νερού θα γίνονται και πάλι εγγραφές (10:00 με 18:00).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές η ώρα εκκίνησης του ημιμαραθωνίου θα είναι στις 08:30 από την πλατεία Νερού και οι δρομείς είναι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος. Οι αθλητές θα καταταγούν σε μπλοκ εκκίνησης, ανάλογα με την επίδοσή τους σε προηγούμενους αγώνες (την οποία θα πρέπει να δηλώσουν σε φόρμα εγγραφής τους). Το χρονικό όριο της διαδρομής είναι 2 ώρες και 30 λεπτά. Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, αν δεν έχει πρώτα εγγραφεί και εξασφαλίσει το νούμερο συμμετοχής του.

Ο αγώνας δρόμου 5χλμ. θα έχει ώρα εκκίνησης στις 11:30π.μ. με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Νερού. Ο αγώνας δρόμου 10χλμ. θα έχει ώρα εκκίνησης επίσης, στις 11:30π.μ. και η διαδρομή θα είναι η ίδια με των 5χλμ., με τους δρομείς να κάνουν δύο στροφές.

Τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής. Πληροφορίες για τη διοργάνωση υπάρχουν στο www.kallitheahalf.gr.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία