Άλμα εις ύψος
Στην Ιταλία έκλεισε τη φετινή αγωνιστική σεζόν η Παναγιώτα Δόση, η οποία κέρδισε στο μίτινγκ Σινισέλο Μπάλσαμο που έγινε στη Λομβαρδία.

Έκλεισε τη σεζόν με νίκη η Παναγιώτα Δόση στο ύψος στην Ιταλία

Η Παναγιώτα Δόση ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με καλύτερη επίδοση το 1,84μ. που πέρασε στο μίτινγκ του Άμστερνταμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην Ιταλία έκλεισε τη φετινή αγωνιστική σεζόν η Παναγιώτα Δόση, η οποία κέρδισε στο μίτινγκ Σινισέλο Μπάλσαμο που έγινε στη Λομβαρδία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε να κάνει έναν ακόμη αγώνα και έκλεισε στη γειτονική χώρα. Φάνηκε όμως η κούραση από τους πολλούς αγώνες και τα ταξίδια των τελευταίων εβδομάδων. Επικράτησε με 1,76μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,80μ. Πάντως, επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και την άφησε πίσω, από τον Ιούλιο επέστρεψε στη δράση. Σε μίτινγκ στο Νόβο Μέστο στη Σλοβενία πέρασε το 1,78μ., στο μίτινγκ του Νινόβ στο Βέλγιο υπερέβη το 1,80μ., μετά αγωνίστηκε στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα, όπου έκανε 1,80μ. και στο μίτινγκ του Άμστερνταμ πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα της. Πέρασε το 1,84μ. που είναι φετινό της ρεκόρ και είχε πολύ καλά άλματα στο 1,87μ. Μετά στο μίτινγκ Πάπα στην Ουγγαρία πέρασε το 1,80μ. και το τώρα στην Ιταλία το 1,76μ. Η νεαρή άλτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της Θοδωρή Δόση, θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει και πάλι στις προπονήσεις. Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 1,86μ. από πέρσι στην Πάτρα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία