Άλμα εις ύψος
Η Παναγιώτα Δόση μετά το μίτινγκ του Άμστερνταμ, συνέχισε τους αγώνες της στην Πάπα και τώρα περιμένει απάντηση ν' αγωνιστεί στην Ιταλία.

Μετά το 1,84μ. στο Άμστερνταμ, η Παναγιώτα Δόση πέρασε το 1,80μ. στην Ουγγαρία και πάει για Μιλάνο!

Η Παναγιώτα Δόση στο μίτινγκ του Άμστερνταμ είχε περάσει το 1,84μ. που είναι το φετινό της ρεκόρ, ενώ έχει ατομικό 1,86μ. από το 2019.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Παναγιώτα Δόση μετά το μίτινγκ του Άμστερνταμ, συνέχισε τους αγώνες της στην Πάπα και τώρα περιμένει απάντηση ν’ αγωνιστεί στην Ιταλία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τον πατέρα και προπονητή της Θοδωρή Δόση αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτή την εποχή τους αγώνες. «Η Παναγιώτα είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και μας άφησε πίσω. Όμως είχαμε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να δουλέψουμε με την προπόνηση και κυρίως, να βελτιωθεί τεχνικά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ικανή ακόμη και να πάει κοντά στο 1,90μ. Γι’ αυτό θέλαμε αγώνες. Στο Άμστερνταμ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Στην Ουγγαρία της γύρισε λίγο το πόδι στο ζέσταμα και κάπως φοβήθηκε. Τώρα αναζητούμε και άλλους αγώνες. Περιμένουμε απάντηση την Κυριακή από μίτινγκ που θα γίνει κοντά στο Μιλάνο», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Η Παναγιώτα Δόση στις 31 Αυγούστου στο μίτινγκ του Άμστερνταμ πέρασε το 1,84μ. στο ύψος που είναι και το φετινό της ρεκόρ. Στις 6 Σεπτεμβρίου αγωνίστηκε στο μίτινγκ Πάπα και πέρασε το 1,80μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,83μ. H 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 1,86μ. από το 2019 στην Πάτρα που είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20. Φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με 1,81μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία