Άλμα εις μήκος
Η Ντάρια Κλίσινα εδώ και λίγο καιρό έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δεν σκέφτεται όμως να επιστρέψει στον στίβο, όπως δήλωσε η ίδια.

Δεν θέλει να επιστρέψει στον στίβο η Ντάρια Κλίσινα

Η Ντάρια Κλίσινα αγωνίστηκε τελευταία φορά πέρσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου στον προκριματικό είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ντάρια Κλίσινα εδώ και λίγο καιρό έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δεν σκέφτεται όμως να επιστρέψει στον στίβο, όπως δήλωσε η ίδια.

Τον περασμένο Ιούνιο η Ρωσίδα πρωταθλήτρια γέννησε ένα αγοράκι, χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του πατέρα. Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια ζει και γυμνάζεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Έχουν περάσει δύο μήνες και η 31χρονη ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στη δράση. «Νομίζω ότι έχω συνειδητοποιήσει τον εαυτό μου στον αθλητισμό. Ναι, δεν έχω ολυμπιακό μετάλλιο. Αλλά απ’ όλα τα άλλα είμαι ικανοποιημένη από την καριέρα μου και δεν μετανιώνω για τίποτα», είπε στο «sports.ru». Η Ντάρια Κλίσινα αγωνίστηκε τελευταία φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου στον προκριματικό είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Πάντως, σίγουρα την επηρεάζει και το γεγονός της τιμωρίας της Ρωσίας από διεθνείς διοργανώσεις. Μάλιστα, το είχε αντιμετωπίσει και το 2015. «Αλλά τώρα η κατάσταση είναι ακόμη πιο περίπλοκη (σ.σ. σε σύγκριση με το 2015). Δεν βλέπω την επίλυσή της τα επόμενα χρόνια, επομένως δεν βλέπω νόημα να ελπίζω σε κάτι και να προπονούμαι. Κάποιος μπορεί να το δει αυτό».

Η Ντάρια Κλίσινα έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού το 2011 στο Παρίσι και το 2013 στο Γκέτεμποργκ. Έχει ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο και χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη. Το ατομικό της ρεκόρ στο μήκος είναι 7,05μ. από το μίτινγκ στην Οστράβα το 2011.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία