Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα βρεθεί στην παραλία Κάορλε για να τρέξει στην αυτοσχέδια πίστα που θα στηθεί για να γιορταστούν οι επιτυχίες στο Τόκιο!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα τρέξει σε αυτοσχέδια πίστα στην παραλία του Κάορλε λίγο πριν παντρευτεί!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα παντρευτεί στις 17 Σεπτεμβρίου τη Νικόλ Ντάζα που είναι μαζί από το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα βρεθεί στην παραλία Κάορλε για να τρέξει στην αυτοσχέδια πίστα που θα στηθεί για να γιορταστούν οι επιτυχίες στο Τόκιο!

Είναι μια εκδήλωση προώθησης της περιφέρειας Βένετο και του δήμου του Κάορλε, που θέλουν να τιμήσουν τους Ιταλούς αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο ολυμπιονίκης των 100μ. είπε το «ναι» για να τρέξει στις 13 Σεπτεμβρίου, παρότι θα ετοιμάζεται για το γάμο του με την Νικόλ Ντάζα που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η πίστα φτιάχνεται στην παραλία ScoglieraViva και στον παραλιακό δρόμο οδηγεί στην εκκλησία Madonna dell’ Angelo. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 τοπική και εκτός από τον Τζέικομπς είναι να πάρουν μέρος η Λορέντσο Πάτα, που ήταν μέλος της ομάδας 4×100μ. που πήρε το χρυσό στο Τόκιο, η παραολυμπιονίκης στα 100μ. Άμπρα Σαμπατίνι και η «χάλκινη» παραολυμπιονίκης στα 100μ. Μόνικα Κοντραφάτο.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού τη φετινή σεζόν. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα ημιτελικά των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο όμως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ.

Όσον αφορά τον επικείμενο γάμο του, θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της Ντάζα που κλείνει τα 30 της. Έχουν σχέση από το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το 2019 τον Άντονι και το 2021 την Μέγκαν. Η Ντάτσα είναι influencer.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία