Άλμα εις ύψος
Η Ιωάννα Σιώμου και η Μαρίγια Βούκοβιτς τιμήθηκαν στο Μαυροβούνιο και υπογράφηκε συμφωνία για βοήθεια στο δρόμο για το Παρίσι το 2024.

Στο Μαυροβούνιο Ιωάννα Σιώμου και Μαρίγια Βούκοβιτς για το μετάλλιο στο Μόναχο

Η Μαρίγια Βούκοβιτς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μια μεγάλη επιτυχία για την ίδια, αλλά και για την πατρίδα της το Μαυροβούνιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Μαυροβούνιο ταξιδεύουν την Τετάρτη το πρωί η Μαρίγια Βούκοβιτς με την προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου σε υποδοχή που τους ετοιμάζεται.

Η Ελληνίδα προπονήτρια οδήγησε την Μαυροβούνια άλτρια στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της 30χρονης και από τις σπουδαιότερες για την πατρίδα της. Έτσι, η ομοσπονδία στίβου της γειτονικής χώρας ετοιμάζει εκδηλώσεις υποδοχής και βραβεύσεις για την επιτυχία της Βούκοβιτς στο Μόναχο. Ιδιαίτερη τιμή και για την Ιωάννα Σιώμου, που την κάλεσαν για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις. Μάλιστα, θα είναι κι σαν ένα δώρο για την ίδια, που σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια θα παραμείνει στο Μαυροβούνιο ένα διήμερο και μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Αντίθετα η Μαρίγια Βούκοβιτς θα παραμείνει στην πατρίδα της και στην οικογένειά της για διακοπές μέχρι το τέλος του μήνα. Στη συνέχεια θα γυρίσει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί και πάλι στο γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Δίπλα πάντα στις φίλες και συναθλήτριές της, Τατιάνα Γκούσιν και Ελισάβετ Πεσιρίδου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία