Δρόμοι
Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου είναι και επίσημα κάτοικος Λαμίας! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε την Καβάλα και συνεχίζει με τον Σάββα Κουμπούρα.

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου μπαίνει ορεξάτη τη νέα σεζόν στη Λαμία και με τον Σάββα Κουμπούρα

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο με 1:18.49 όταν κέρδισε τον διεθνή αγώνα στο Λάιντεν της Ολλανδίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου είναι και επίσημα κάτοικος Λαμίας! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε την Καβάλα και συνεχίζει με τον Σάββα Κουμπούρα.

Τον Ιούλιο αποφάσισαν να συνεργαστούν και η νεαρή δρομέας γυμνάζονταν στην Καβάλα με πρόγραμμα του Έλληνες προπονητή. Το επόμενο διάστημα η 23χρονη βρήκε σπίτι στη Λαμία και θα μείνει ώστε να προετοιμάζεται απρόσκοπτα με τον Έλληνα τεχνικό και δίπλα στον πρωταθλητή Μάριο Αναγνώστου.

Η αθλήτρια που μέχρι πρότινος την παρακολουθούσε ο Αντώνης Στόικος είχε καλή σεζόν. Ξεχώρισε η νίκη της στον ημιμαραθώνιο του Λάιντεν της Ολλανδίας με 1:18.49 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Πάντως, καλή… γεύση από τη Λαμία είχε πάρει, όταν τον περασμένο Μάιο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 10.000μ. με 36.16.61 που ήταν επίσης, ατομικό της ρεκόρ.

«Η Ισμήνη είναι υπερενθουσιώδης θα έλεγα και θέλει να προπονείται, κάτι που μου αρέσει στους αθλητές. Είναι κίνητρο για μένα. Ήρθε στη Λαμία, καθώς πήρε και το πτυχίο της στη Γεωπονική. Οπότε θα δουλέψουμε απρόσκοπτα. Δεν έχουμε κάνει πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Αυτό που θέλω είναι η Ισμήνη να είναι πιο ανταγωνιστική. Χρειάζεται όμως και στήριξη, καθώς η Ισμήνη και ο Μάριος (σ.σ. Αναγνώστου) δεν είναι στο σχεδιασμό. Σίγουρα από τον Νοέμβριο θα σκεφτόμαστε κάποιους αγώνες», δήλωσε στο Stivostime ο Σάββας Κουμπούρας.

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου και ο Μάριος Αναγνώστου συνθέτουν ένα δυναμικό «ζευγάρι» στις μεγάλες αποστάσεις και αναμένεται να δώσουν διαφορετική «νότα» τη νέα σεζόν.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι φέτος η δρομέας από του ΟΚΑ Καβάλας είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου στην Αθήνα και το χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην Πηγή Τρικάλων.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία