Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Μετά από περίπου δύο χρόνια παραμονής του στη Σουηδία ο Άγγελος Ρούσσος επέστρεψε στην Ελλάδα και τον προπονητή του Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Ο Άγγελος Ρούσσος επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Περικλή Χατζηαναστασιάδη

Ο Άγγελος Ρούσσος έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 10.63 από το 2017 και στα 200μ. 22.38 από το 2020. Παλιότερα ασχολήθηκε και με το μήκος με ρεκόρ 7,65μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μετά από περίπου δύο χρόνια παραμονής του στη Σουηδία ο Άγγελος Ρούσσος επέστρεψε στην Ελλάδα και τον προπονητή του Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Η αλλαγή στην επαγγελματική καριέρα του Έλληνα αθλητή τον έφερε στη δεύτερη πατρίδα του, αφού έχει και τη σουηδική υπηκοότητα από την πλευρά της Ελληνίδας μητέρας του που είχε μετακομίσει και ζούσε για πολλά χρόνια. Άφησε τη δουλειά του στο Γκέτεμποργκ που ζούσε τα τελευταία χρόνια και γύρισε στην Ελλάδα και ξεκίνησε δουλειά ως operating director στο European Philosophy of School στον Πειραιά. «Γύρισα στην Ελλάδα και θα είμαι υπεύθυνος στο πρότυπο σχολείο στον Πειραιά για τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια. Επέστρεψα και στον παλιό μου προπονητή. Σίγουρα η δουλειά θα αλλάξει τις προτεραιότητες και τις προπονήσεις. Όμως θα κάνω την προσπάθειά μου με στόχο να κάνω ρεκόρ στα 100 μέτρα τη νέα σεζόν. Χαίρομαι που είμαι στο γκρουπ του παλιού μου προπονητή», δήλωσε στο Stivostime ο 30χρονος σπρίντερ.

Ο Άγγελος Ρούσσος έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 10.63 που είχε πετύχει στο Άργος Ορεστικό το 2017 και το ατομικό του ρεκόρ στα 200μ. είναι 22.38 από το 2020 στον Άγιο Κοσμά. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια είχε αλλάξει και ασχολήθηκε με το μήκος και γυμνάζονταν με τον Δημήτρη Βασιλικό. Έχει ρεκόρ 7,65μ. Ένας τραυματισμός όμως τον άφησε εκτός και ασχολήθηκε και πάλι με τα σπριντ. Το 2018 αποφάσισε να πάει στη Σουηδία και γυμνάζονταν εκεί έχοντας γραφτεί στο σύλλογο OIS Friidrott. Ταυτόχρονα έκανε το μεταπτυχιακό του. Γύρισε στην Ελλάδα και έφυγε και πάλι πίσω στη σκανδιναβική χώρα. Τώρα στον Άγιο Κοσμά θα γυμνάζεται δίπλα και στον πρωταθλητή των 100μ. Γιάννη Νυφαντόπουλου και το υπόλοιπο γκρουπ του προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία