Άλμα εις ύψος
Η Ελευθερία Χριστογεώργου έκλεισε τη φετινή σεζόν με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο ύψος με 1,93μ. Η νέα αγωνιστική σεζόν θα φέρει και μια αλλαγή.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου συνεχίζει από τον Σεπτέμβριο με τον Δημήτρη Βασιλικό

Η Ελευθερία Χριστογεώργου από τον Σεπτέμβριο θα είναι στο γκρουπ του προπονητή Δημήτρη Βασιλικού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελευθερία Χριστογεώργου έκλεισε τη φετινή σεζόν με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο ύψος με 1,93μ. Η νέα αγωνιστική σεζόν θα φέρει και μια αλλαγή.

Αυτή την εποχή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάνει τις διακοπές της, αφού από τον επόμενο μήνα θα μπει και πάλι στις προπονήσεις.

«Είμαι ευχαριστημένη από το ρεκόρ μου, όχι όμως από την σταθερότητα. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελα και υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα», λέει αρχικά στο Stivostime η άλτρια του ΓΣ Κηφισιάς, που η νέα σεζόν θα τη βρει με νέο προπονητή. «Για λίγο, όσο έλειπε ο Γιώργος Πομάσκι με κοιτούσε ο Δημήτρης Βασιλικός. Με τον Γιώργο Πομάσκι δεν θα συνεχίζαμε, καθώς δεν μπορεί. Με τον Δημήτρη έχουμε αποφασίσει από τον Σεπτέμβριο να συνεργαστούμε. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ και είναι σημαντικό για μένα που θα συνεχίσω προπονήσεις στο ΟΑΚΑ. Αν πάνε όλα καλά ο κλειστός είναι στόχος, αλλά πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση γιατί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού χρειάζονται δύο καλοί αγώνες για το ράνκινγκ για να προκριθείς», κατέληξε η 24χρονη.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου είχε εντυπωσιάσει στο «γκαλά» στη Φιλοθέη με άλμα στο 1,93μ. και έγινε η 4η καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών. Μετείχε και στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, όπου με 1,87μ. βρέθηκε κοντά στο μετάλλιο, αλλά κατετάγη 4η. Τέλος, στο Πανελλήνιο κλειστού είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία