Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι αγαπητός και γνωστός πως πολλές φορές έχει εκφραστεί για θέματα που αφορούν τον στίβο και αυτό τον έφερε στην ΕΑΑ.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ψηφίστηκε μέλος της Επιτροπής Αθλητών στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

Εκτός από τον Τραΐκοβιτς, μέλη ψηφίστηκαν ακόμη οι Ρόλερ, Χάνσεν, Σπρούνγκερ, Λάλοβα- Κόλιο και Τροστ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι αγαπητός και γνωστός πως πολλές φορές έχει εκφραστεί για θέματα που αφορούν τον στίβο και αυτό τον έφερε στην ΕΑΑ.

Ο Κύπριος πρωταθλητής ψηφίστηκε μέλος της Επιτροπής Αθλητών στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου. Οι εκλογές των αθλητών έγιναν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο. Ο εμποδιστής του Αντώνη Γιαννουλάκη πήρε τις απαραίτητες ψήφους από τους συναθλητές του απ’ όλη την Ευρώπη που τον προτίμησαν. Έτσι, θα βρίσκεται στη θέση αυτή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2022-2026.

Οι εκλογές αφορούσε για οκτώ μέλη που θα έμπαιναν στην Επιτροπή Αθλητών της ΕΑΑ, όπου δύο θα όριζε ο πρόεδρος της ΕΑ Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Οι 3 άνδρες και 3 γυναίκες πρωταθλητές που ψηφίστηκαν ήταν, εκτός από τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο Τόμας Ρόλερ, ο Κρίστιαν Χάνσεν, η Λέα Σπρούνγκερ, η Ιβέτ Λάλοβα- Κόλιο και η Αλέσια Τροστ.

Οι επιπλέον που όρισε ο Βούλγαρος αξιωματούχος ήταν η Άσα Φίλιπ και ο Ολέκσι Κασιάνοφ. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018 στα 400μ. εμπόδια Λέα Σπρούνγκερ είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών.

Στο Μόναχο ο Τραΐκοβιτς αγωνίστηκε μέχρι τα ημιτελικά στα 110μ. εμπόδια.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία