Κλειστός Στίβος

Mεγάλος αγώνας από την Χριστογεώργου: Τι είπε στην κάμερα του stivostime

Mεγάλος αγώνας από την Χριστογεώργου: Τι είπε στην κάμερα του stivostime η νικήτρια στο ύψος γυναικών. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικήτρια με 1,87μ. βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Είχε 1,83μ. και στον τελικό του ύψους πέρασε και το 1,85μ. και μετά το 1,87μ. Εκτός συναγωνισμού η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς ήταν η καλύτερη με […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Mεγάλος αγώνας από την Χριστογεώργου: Τι είπε στην κάμερα του stivostime η νικήτρια στο ύψος γυναικών.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικήτρια με 1,87μ. βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Είχε 1,83μ. και στον τελικό του ύψους πέρασε και το 1,85μ. και μετά το 1,87μ.

Εκτός συναγωνισμού η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς ήταν η καλύτερη με 1,91μ. Ακολούθησε η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς με 1,87μ.

«Θέλω μόνο να βελτιώνομαι, τα αφήνω όλα ανοιχτά και ότι βγει», είπε στον Τόλη Λελεκίδη και την κάμερα του stivostime η Ελευθερία Χριστογεώργου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος