Κλειστός Στίβος
Δημήτρης Τσιάμης στο stivostime: Δεν μου αρέσει το ΣΕΦ έχει παλιώσει

Δημήτρης Τσιάμης στο stivostime: Δεν μου αρέσει το ΣΕΦ έχει παλιώσει

Δημήτρης Τσιάμης στο stivostime: «Νομίζω είναι 16 νίκες. Σου έχω πει δεν τις μετράω αλλά για να το λες εσύ που είσαι… στατιστικολόγος και δημοσιογράφος έτσι θα είναι», είπε στον Τόλη Λελεκίδη. Αναφορικά με το αν είναι ικανοποιημένος ο μεγάλος Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε πως είναι ικανοποιημένος για τη νίκη όμως «για την επίδοση καθόλου». Ο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δημήτρης Τσιάμης στο stivostime: «Νομίζω είναι 16 νίκες. Σου έχω πει δεν τις μετράω αλλά για να το λες εσύ που είσαι… στατιστικολόγος και δημοσιογράφος έτσι θα είναι», είπε στον Τόλη Λελεκίδη.

Αναφορικά με το αν είναι ικανοποιημένος ο μεγάλος Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε πως είναι ικανοποιημένος για τη νίκη όμως «για την επίδοση καθόλου».

Ο Δημήτρης Τσιάμης υπογράμμισε πως δεν του αρέσει το ΣΕΦ, καθώς όπως είπε έχει «παλιώσει για τριπλούν».

Ο Δημήτρης Τσιάμης έστειλε μήνυμα μέσα από την κάμερα του stivostime.gr προς τον Μίλτο Τεντόγλου τονίζοντας πως… «ακόμα στην Eλλάδα η καλύτερη… τσιγκολελέτα είμαι εγώ».

Ο Δημήτρης Τσιάμης πέτυχε την 16η νίκη του στο τριπλούν επεκτείνοντας το σερί πρωτιών στις 12. Ο πολυνίκης του αγωνίσματος, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα σε άνδρες και γυναίκες επικράτησε με 16,27μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος