Δημόσιοι Δρόμοι
Η Αναστασία Μαρινάκου διατήρησε τον τίτλο της στα 8χλμ. γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που έγινε στην Πηγή Τρικάλων.

Η Αναστασία Μαρινάκου διατήρησε τον τίτλο της με ρεκόρ και νίκη του Παναθηναϊκού

Η Αναστασία Μαρινάκου κάλυψε την απόσταση των 8χλμ. σε 27.24. Δεύτερη ήταν η Ειρήνη Τσουπάκη σε 27.51 και τρίτη η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου σε 28.24.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου διατήρησε τον τίτλο της στα 8χλμ. γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που έγινε στην Πηγή Τρικάλων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν και πάλι εξαιρετική και τερμάτισε πρώτη σε 27.24. Μια μεγάλη επίδοση στην απόσταση και χάρισε στον Παναθηναϊκό και τη νίκη στο ομαδικό της διοργάνωσης. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, πέρσι που κέρδισε είχε αγωνιστεί με τη ΓΕΑ Τρικάλων. Φέτος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα της η Αναστασία Μαρινάκου δήλωσε: «Χαίρομαι που πέτυχα ρεκόρ και ήρθε και η νίκη στο ομαδικό με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με πέρσι. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε κρύο και βροχή. Τώρα ήταν καλός ο καιρός. Πήγα επιφυλακτικά στην αρχή, γιατί προερχόμουν από Covid-19. Όμως η κούρσα πήγε αργά και αυτό με ευνόησα. Στα τελευταία 2 χιλιόμετρα έκανα την αλλαγή και κατάφερα να κερδίσω. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ. Είναι στο πρόγραμμα να μπω τόσο στα 1.500μ., όσο και στα 3.000μ. Θα αποφασίσουμε με τον προπονητή μου τελευταία στιγμή αν θα κάνω και τα δύο ή ένα από τα δύο. Πάντως, ο μεγάλος στόχος είναι ο ανοιχτός και να μετάσχω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο».

Σε ό,τι αφορά την κούρσα στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) με χρόνο 27.51. Τρίτη ήταν η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) σε 28.24.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία