Άλμα εις ύψος
Η Παναγιώτα Δόση βρίσκεται στην Καλαμάτα για προετοιμασία στο καμπ αλμάτων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Θα παραμείνει μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Προετοιμασία σε Καλαμάτα και Κρήτη η Παναγιώτα Δόση

Η Παναγιώτα Δόση έχει στο πρόγραμμα ν' αγωνιστεί στο Διασυλλογικό, στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και στο γκαλά στη Φιλοθέη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Παναγιώτα Δόση βρίσκεται στην Καλαμάτα για προετοιμασία στο καμπ αλμάτων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Θα παραμείνει μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ύψους βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τον συναθλητή της και πρωταθλητή φέτος στον κλειστό Γρηγόρη Χάσο. Μαζί φυσικά είναι και ο προπονητής του και πατέρας της Παναγιώτας, Θόδωρος Δόσης.

«Η προετοιμασία πάει καλά για την Παναγιώτα. Τώρα είμαστε στην Καλαμάτα για το καμπ μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Μετά το Πάσχα έχουμε μια προετοιμασία ακόμη προγραμματίσει για μία εβδομάδα στην Κρήτη μέχρι τα τέλη Απρίλη. Είναι σε καλή κατάσταση. Αλλάζουμε όμως κάποια τεχνικά θέματα και χρειάζεται χρόνο. Πιστεύω πως προς τα τέλη Μάη θα είναι έτοιμη. Ο σκοπός είναι να βελτιωθούμε και να  προσαρμοστούμε στις αλλαγές κάνοντας πολλούς αγώνες. Όπου έχει ύψος θ’ αγωνιστεί η Παναγιώτα. Υπάρχει σίγουρα το μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και το γκαλά στη Φιλοθέη. Υπολογίζουμε και τα Παπαφλέσσεια», λέει ο προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Πάντως, η άλτρια του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος θα ξεκινήσει από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα τέλη του μήνα στην Κρήτη.

Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 1,86μ. στο ύψος από το 2019.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία