Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Συναθλητές, φίλοι, ο Κώστας Δουβαλίδης με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς ετοιμάζονται να αγωνιστούν πάλι μαζί. Θα τρέξουν 110μ. εμπόδια στη Λεμεσό.

Ο Κώστας Δουβαλίδης τρέχει 110μ. εμπόδια στο μίτινγκ στη Λεμεσό με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει την πρώτη του φετινή κούρσα στα 110μ. εμπόδια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα τέλη Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συναθλητές, φίλοι, ο Κώστας Δουβαλίδης με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς ετοιμάζονται να αγωνιστούν πάλι μαζί. Θα τρέξουν 110μ. εμπόδια στη Λεμεσό.

Έχουν κάνει πολλές κοινές προετοιμασίες και έχουν μετάσχει μαζί σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις. Τώρα οι δυο τους θα «κοντραριστούν» στο 1ο διεθνές μίτινγκ που θα γίνει στη Λεμεσό στις 10 Μαΐου.

«Η προετοιμασία πάει καλά, αν και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις στην Καβάλα μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες», λέει στο Stivostime ο Κώστας Δουβαλίδης. «Όπως είναι το πρόγραμμα θα κάνω δύο αγωνίσματα 110μ. εμπόδια και μήκος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Κρήτη στα τέλη του μήνα», σημειώνει ο αθλητής του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος και συνεχίζει. «Θα τρέξω στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Μετά θα ταξιδέψω απευθείας στην Κεφαλλονιά για το καμπ που είναι προγραμματισμένο στο Ληξούρι. Θα τρέξω και στο μίτινγκ στο Αργοστόλι», καταλήγει ο κορυφαίος μας αθλητής. Στο μίτινγκ στη Λεμεσό θα τρέξει και ο Κύπριος πρωταθλητής Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία