Άλμα επί κοντώ
Η Αριάδνη Αδαμοπούλου βρίσκεται στις ΗΠΑ και φέτος είναι η τελευταία χρονιά των σπουδών της και τον Ιούνιο επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα.

Τελευταία χρονιά στις ΗΠΑ η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που θέλει να επιστρέψει δυναμικά

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου ισοφάρισε φέτος το ατομικό της ρεκόρ με 4,37μ. που πέτυχε σε αγώνες στο Έιμς της Αϊόβα στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου βρίσκεται στις ΗΠΑ και φέτος είναι η τελευταία χρονιά των σπουδών της και τον Ιούνιο επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Οκλαχόμα ψυχολογία. Η 22χρονη ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν και στον κλειστό ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ με 4,37μ. σε αγώνες στην πόλη Έιμς στην Αϊόβα. Πέρασε επίσης, τα 4,35μ. σε αγώνες στο Λούμποκ του Τέξας και τα 4,33μ. στο Φάετβιλ στην Αριζόνα. Όμως ο ανοιχτός δεν πήγε όπως θα ήθελε. «Ήταν επηρεασμένη από ένα πρόβλημα που είχε με τη μέση της. Τη νέα σεζόν η Αριάδνη θα είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία γυναικών. Αν πάνε όλα καλά και ολοκληρώσει τις σπουδές της θα γυρίσει στην Αθήνα τον Ιούνιο, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλύτερα», δήλωσε ο προπονητής της στην Ελλάδα, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου.

Ο τελευταίος της αγώνας τη φετινή σεζόν ήταν στο Φάετβιλ στις 26 Μαΐου στους προκριματικούς του ΝCAA στη Δύση, όπου πέρασε τα 3,96μ. Έχει καλύτερη επίδοση στον ανοιχτό 4,25μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία