Η Μοσχούλα Μανούσου επέστρεψε από το Καρπενήσι, όπου έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, καθώς ετοιμάζεται για τον πρώτο της μαραθώνιο.

«Ήμουν για 17 ημέρες στο Καρπενήσι και επέστρεψα για να συνεχίσω στην Αθήνα τις προπονήσεις μου. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, βγήκε όγκος προπόνησης και είμαι ευχαριστημένη. Θα ήθελα να πάω ακόμη καλύτερα, καθώς ετοιμάζομαι για τον πρώτο μου μαραθώνιο. Με τον προπονητή μου έχουμε αποφασίσει να τρέξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου τον Νοέμβριο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας», λέει στο Stivostime αρχικά η 25χρονη. Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο φετινός μαραθώνιος της Αθήνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Η μεγαλύτερη απόσταση που έχει κάνει ως τώρα είναι ο ημιμαραθώνιος. Πέρσι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου, που έγινε παράλληλα με τον διεθνή ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Είχε κάνει 1:21.35 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. «Πέρσι είχαν έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός. Από τον Μάρτιο άρχισα να συνεργάζομαι με τον Σταύρο Καρρέ και πάμε πολύ καλά. Ελπίζω η νέα σεζόν να βγει όπως θέλω», κατέληξε η δρομέας του ΑΟ Μυκόνου.