Άλματα
Δύο αποχωρήσεις και μια προσθήκη είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο γκρουπ του Μάκη Πάντου, που συνεχίζει πάντως με Ξενικάκη και Στεφανοπούλου.

Αλλαγές στο γκρουπ του Μάκη Πάντου- Έφυγαν Αργυρόπουλος, Μαρτινάκης, ήρθε ο Μπογιατζής

Ο 18χρονος Σωτήρης Μπογιατζής το 2020 είχε κερδίσει στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο αποχωρήσεις και μια προσθήκη είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο γκρουπ του Μάκη Πάντου, που συνεχίζει πάντως με Ξενικάκη και Στεφανοπούλου.

Ο Βασίλης Μαρτινάκης αποφάσισε να γυρίσει στις Σέρρες και να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις. Ο 23χρονος έκανε καλή φετινή σεζόν πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ στο μήκος και το τριπλούν. Πήδηξε στον ανοιχτό 7,69μ. στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις Σέρρες είχε κάνει 15,08μ. στο τριπλούν. Στον κλειστό είχε πηδήξει 7,49μ. σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

Αποχώρησε από το γκρουπ και ο Αλέξης Αργυρόπουλος, που επέστρεψε στην Αμαλιάδα και θα συνεχίσει εκεί προπονήσεις, με τον παλιό του προπονητή Νίκο Καστανά. Ο νεαρός ήταν για περίπου δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη για σπουδές σε Ι.Ε.Κ. και αποφάσισε να μην παραμείνει.

Ο 21χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 7,82μ. στο μήκος, ενώ φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν 5ος με 7,36μ.

Στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή προστέθηκε ο Σωτήρης Μπογιατζής (φωτό). Ο 18χρονος έχει ατομικό ρεκόρ 14,53μ. στο τριπλούν που έκανε φέτος στο Αλεξανδρινό μίτινγκ. Το 2020 είχε κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στα Ιωάννινα με 14,44μ. Πέρσι ήταν 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο. Τον γύμναζε στην Αλεξάνδρεια ο Μάκης Πάντος, αλλά από τη νέα σεζόν θα ενσωματωθεί στο γκρουπ στη Θεσσαλονίκη.

Στο γκρουπ παραμένουν και ο πρωταθλητής του μήκους Νίκος Ξενικάκης και η άλτρια Μαρία Στεφανοπούλου, που από του χρόνου θα δοκιμάσει και στο τριπλούν. Επίσης, ο Αλέξανδρος Αθανασίου, 2ος πέρσι στο Πανελλήνιο στο τριπλούν.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία