Γενικά
Ένα από τα καλύτερα συνέδρια στον κόσμο διοργανώνει η ΕΑΑ από 15 ως 17 Σεπτεμβρίου. Το Running Business Conference θα γίνει στην Στοκχόλμη.

Στο Running Business Conference στην Στοκχόλμη ομιλητής ο Παναγιώτης Δημάκος

Στο συνέδριο στην Στοκχόλμη ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο α' ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημάκος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα καλύτερα συνέδρια στον κόσμο διοργανώνει η ΕΑΑ από 15 ως 17 Σεπτεμβρίου. Το Running Business Conference θα γίνει στην Στοκχόλμη.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο επικεφαλής της Επιτροπής Τρεξίματος αγώνων σε δημόσιο δρόμο και αγώνων βουνού, Παναγιώτης Δημάκος. Ο ειδικό γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της ΕΑ θα ταξιδέψει στη σουηδική πρωτεύουσα για το συνέδριο που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο Norra Latin της Στοκχόλμης. Το τριήμερο θα συγκεντρώσει διοργανωτές εκδηλώσεων, προμηθευτές, εκπροσώπους ομοσπονδιών και ΜΜΕ απ’ όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Πρόκειται για μοναδική εμπειρία, καθώς θα υπάρχουν πολλοί ομιλητές με εξειδίκευση σε διάφορους κλάδους που αφορούν τους αγώνες δρόμου και βουνού. Όσοι παρακολουθήσουν το Running Business Conference θα έχουν την ευκαιρία για δείπνο στο ιστορικό δημαρχείο της Στοκχόλμης και χώρο της αίθουσας των βραβείων Νόμπελ. Επίσης, οι προσκεκλημένοι μπορούν να μετάσχουν στον ημιμαραθώνιο «Ramboll» που γίνεται στη σουηδική πρωτεύουσα.

Στο 3ο συνέδριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα είναι 36 ομιλητές από όλο τον κόσμο και αναμένεται να εγγραφούν περίπου 400 άτομα.

Το πρόγραμμα του ERBC

https://erbc2022.european-athletics.com/

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία