Γενικά
Ο Παναγιώτης Δημάκος βρέθηκε στη Σόφια και παρουσίασε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΑ το καινούριο πλάνο για τους Αγώνες Δρόμου και Βουνού.

Δημάκος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δημόσιου Δρόμου, με Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και 10χλμ.

Ο Παναγιώτης Δημάκος έκανε πρόταση για τη διεξαγωγή Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δημόσιου Δρόμου με τα αγωνίσματα Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου και 10χλμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Δημάκος βρέθηκε στη Σόφια και παρουσίασε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΑ το καινούριο πλάνο για τους Αγώνες Δρόμου και Βουνού.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων σε δημόσιο δρόμο και αγώνων βουνού της ΕΑ ταξίδεψε στη βουλγαρική πρωτεύουσα και στην EXPO που ήταν προγραμματισμένη για ένα διήμερο.

«Ενημέρωσα το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΑ για το νέο πλάνο των αγώνων σε δημόσιο δρόμο και βουνού. Η πρόταση που κάναμε ήταν η διεξαγωγή ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δημόσιου Δρόμου κάθε δύο χρόνια. Θα περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και 10χλμ. Παράλληλα θα γίνει και μαζικός αγώνας. Ο στόχος είναι να τονωθεί οι δημόσιοι δρόμοι και συγκεκριμένα οι δρόμοι μεγάλης αντοχής», λέει στο Stivostime ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν άλλα δύο σημαντικά στοιχεία. Η Ελλάδα και ο ΣΕΓΑΣ θα ζητήσουν ν’ αναλάβουν το Running Business Conference του 2024. Να θυμίσουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη 15-17 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη θα επαναλειτουργήσει το Running for All στην ΕΑ. Ο σκοπός είναι οι ομοσπονδίες- μέλη της ΕΑ να προτείνουν αγώνες στο καλεντάρι των δημόσιων δρόμων και η ΕΑ θα δίνει πιστοποίηση (certification).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία