Δημόσιοι Δρόμοι
Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος αγωνίζονται το Σάββατο στο Χέρτσογκεναουραχ. Θα τρέξουν 5χλμ. και Ημιμαραθώνιο αντίστοιχα.

Στη Γερμανία Μαρινάκου, Γκελαούζος, τρέχουν το Σάββατο στο Χέρτσογκεναουραχ

Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος είχαν πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος αγωνίζονται το Σάββατο στο Χέρτσογκεναουραχ. Θα τρέξουν 5χλμ. και Ημιμαραθώνιο αντίστοιχα.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι. Τώρα ταξίδεψαν στη Γερμανία και στην έδρα της Adidas στο Χέρτσογκεναουραχ, όπου διοργανώνονται αγώνες δρόμου. Ο αγώνας ονομάζεται «The Adizero: Road to Records» και γίνεται μπροστά από τα γραφεία της εταιρείας αθλητικών ειδών. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Adidas στο youtube.

Η Αναστασία Μαρινάκου, που προέρχεται από τη νίκη της στα 10χλμ. στο Μαραθώνιο στη Ρόδο, αγωνίζεται στα 5χλμ. Έχει ατομικό ρεκόρ 16.36. Μετέχουν μεγάλα ονόματα, Άμπελ Κιπτσούμπα, Σενμπέρε Τεφέρι Ρόνεξ Κιπρούτο και Κάλκινταν Γκεζαχέν.

Από την άλλη ο Κώστας Γκελαούζος, είχε κερδίσει στη Ρόδο τον ημιμαραθώνιο και θα μπει να τρέξει και πάλι την απόσταση στη Γερμανία.

Ο αγώνας 10χλμ. γυναικών είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Άγκνες Τίροπ.

Η Κενυάτισσα πέρσι είχε σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ στα 10χλμ. στον ίδιο αγώνα. Έτσι, ο αγώνας γυναικών μετονομάζεται «Άγκνες Τζέμπετ Τίροπ 10χλμ.». Η Adidas στηρίζει το Tirop Angels Trust και δωρίζει 150.000 δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο σκοπός είναι να βοηθήσει στη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία