Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 5.000μ.
Η Αναστασία Μαρινάκου βρίσκεται αυτή την εποχή για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ήδη έχει κλείσει δύο δυνατούς αγώνες σε Γερμανία και Γαλλία.

Η Αναστασία Μαρινάκου τρέχει 5χλμ. 30 Απριλίου στη Γερμανία και 11 Ιουνίου στη Γαλλία

Η Αναστασία Μαρινάκου βρίσκεται αυτή την εποχή για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ήδη έχει κλείσει δύο δυνατούς αγώνες σε Γερμανία και Γαλλία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη νίκη στα 10χλμ. στο Μαραθώνιο στη Ρόδο, πήγε στο Καρπενήσι για να συνεχίσει σε υψόμετρο την προετοιμασία της. «Οι προπονήσεις ως τώρα έχουν πάει καλά. Χτίζω, βάζω τις βάσεις […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου βρίσκεται αυτή την εποχή για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ήδη έχει κλείσει δύο δυνατούς αγώνες σε Γερμανία και Γαλλία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη νίκη στα 10χλμ. στο Μαραθώνιο στη Ρόδο, πήγε στο Καρπενήσι για να συνεχίσει σε υψόμετρο την προετοιμασία της. «Οι προπονήσεις ως τώρα έχουν πάει καλά. Χτίζω, βάζω τις βάσεις για τον ανοιχτό. Ήδη έχω κλείσει τους πρώτους μου αγώνες που είναι δυνατοί και θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαι. Στις 30 Απριλίου θα τρέξω στα 5χλμ. στη Γερμανία και στις 11 Ιουνίου σε μίτινγκ στη Γαλλία, στα 5.000μ.», λέει στο Stivostime η δρομέας του Παναθηναϊκού. Στα τέλη Απρίλη θα τρέξει στον αγώνα που γίνεται στην «έδρα» της Adidas, στο Χέρτσογκεναουραχ. Είναι ένας σημαντικός αγώνας που μετέχουν κορυφαία ονόματα. Ήδη έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές οι Άμπελ Κιπτσούμπα, Σενμπέρε Τεφέρι, Ρόνεξ Κιπρούτο και Κάλκινταν Γκεζαχέν. Όπως είχε γράψει το Stivositme θα τρέξει και ο Έλληνας πρωταθλητής στο μαραθώνιο Κώστας Γκελαούζος. Βρίσκεται μαζί με την Μαρινάκου για προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Σε ό,τι αφορά την Αναστασία Μαρινάκου. «Ο στόχος είναι να βελτιώσω τις επιδόσεις μου στα 5.000μ., αλλά θα τρέξω και 1.500μ. Σημαντικοί αγώνες είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι Μεσογειακοί Αγώνες», κατέληξε η 25χρονη.

Έχει ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ. 4.10.63 από το 2016 στο μίτινγκ του Όρντιγκεμ. Έναν αγώνα στο Βέλγιο, που και φέτος έχει στο πρόγραμμα αν είναι να πάρει μέρος. Στα 5.000μ. έχει 16.09.05 από πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Σμεντέρεβο. Τέλος, στα 5χλμ. στο δημόσιο δρόμο έχει 16.36 από πέρσι τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία