Δρόμοι
Δύο κορυφαίοι Έλληνες δρομείς, ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

Συνάντηση Γκελαούζου, Μαρινάκου με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας- Ανοίγει ο δρόμος για το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου θα κάνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι μέχρι τις 22 Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο κορυφαίοι Έλληνες δρομείς, ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

Οι δύο πρωταθλητές συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό στο γραφείο του στην Περιφέρεια στο Καρπενήσι. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και σε καλό κλίμα. Οι αθλητές έθεσαν το θέμα κυρίως, του σταδίου, όπου μπορεί να φτιαχτεί και γενικά της περιοχής που μπορεί να φιλοξενεί καμπ προετοιμασίας. Μάλιστα, έχει ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται προπονητικές συγκεντρώσεις με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες των δρόμων στο Καρπενήσι. Ως γνωστόν η περιοχή, που βρίσκεται σε υψόμετρο βοηθάει πολύ τους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων. Ήδη υπάρχει η σκέψη και το οργανώνει ο συντονιστής δρόμων Δημήτρης Θεοδωρίδη να καθιερωθεί ένα καμπ προετοιμασίας δρόμων τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη για τις κατηγορίες Κ16, Κ18 και Κ20.

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου είναι δύο από τους καλύτερους δρομείς που πηγαίνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ήδη είχαν πάει πριν λίγο καιρό και βρίσκονται πάλι. Μετά τη συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο στη Ρόδο πήγαν στο Καρπενήσι και θα παραμείνουν μέχρι τις 22 Απριλίου. Ν’ αναφέρουμε ό,τι στη Ρόδο ο Κώστας Γκελαούζος ήταν νικητής στον ημιμαραθώνιο και η Αναστασία Μαρινάκου στα 5χλμ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία