Σφυροβολία
Ο Γιάννης Κορακίδης, ο παγκόσμιο πρωταθλητής Κ20, από τη νέα σεζόν έρχεται στην Αθήνα και θα γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ο Γιάννης Κορακίδης συνεχίζει με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου στην Αθήνα

Ο Γιάννης Κορακίδης έγραψε ιστορία στο Κάλι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία με 79,11μ. που είναι το ατομικό ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Κορακίδης, ο παγκόσμιο πρωταθλητής Κ20, από τη νέα σεζόν έρχεται στην Αθήνα και θα γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ο αθλητής που έγραψε ιστορία στο Κάλι, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία με μεγάλο ρεκόρ 79,11μ. (6κ.) που είναι και το ατομικό του. Ο νεαρός ρίπτης από το Πεδινό του Κιλκίς ετοιμάζεται για αλλαγή στην καριέρα του. Αφήνει την γενέτειρά του και τον «δάσκαλο» προπονητή του Γιάννη Χρίστογλου και θα έρθει στην Αθήνα. «Το αποφάσισα να συνεχίσω στην Αθήνα. Θα μένω στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά. Συμφωνήσαμε και θα συνεχίσω με προπονητή τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου. Οι βολές θα γίνονται στον Άγιο Κοσμά και τα βάρη στο ΟΑΚΑ», δήλωσε στο Stivostime ο 19χρονος. Θα τον αναλάβει ο ομοσπονδιακός προπονητής και παλιός πρωταθλητής της σφυροβολίας, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, που έχει μεταξύ άλλων και τον Μιχάλη Αναστασάκη. Ν’ αναφέρουμε ό,τι υπήρχε η σκέψη για να πάει στις ΗΠΑ για σπουδές ή να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στο Κιλκίς. Ο Γιάννης Κορακίδης πέτυχε φέτος και ατομικό ρεκόρ στην ανδρική σφύρα με 70,05μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία