Δρόμοι
Δύο δυνατές προετοιμασίες σε υψόμετρο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ανθής Κυριακοπούλου και του Χαρίδημου Ξενιδάκη το επόμενο διάστημα.

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία Κυριακοπούλου, Ξενιδάκης και μετά Νότια Αφρική

Η Ανθή Κυριακοπούλου με τον Χαρίδημο Ξενιδάκη θα πραγματοποιήσουν για τρεις εβδομάδες προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο δυνατές προετοιμασίες σε υψόμετρο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ανθής Κυριακοπούλου και του Χαρίδημου Ξενιδάκη το επόμενο διάστημα.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές, μαζί με τον προπονητή τους Μιχάλη Αναγνώστου έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν προετοιμασία στο Καρπενήσι και τη Νότια Αφρική.

«Είναι σημαντικό για τους αθλητές των αποστάσεων να προπονούνται σε υψόμετρο και γι’ αυτό έχουμε αποφασίσει το επόμενο διάστημα προετοιμασίες στο Καρπενήσι και τη Νότια Αφρική. Στις 30 Οκτωβρίου η Ανθή με τον Χαρίδημο θα προετοιμαστούν για περίπου τρεις εβδομάδες στο Καρπενήσι, όπου θα γίνει και καμπ πέντε ημερών και εμείς θα παραμείνουμε στη συνέχεια. Μετά τον Νοέμβριο θα τρέξουν στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου για να βοηθήσουν τους συλλόγους τους. Στη συνέχεια θα πάμε προετοιμασία στη Νότια Αφρική, όπου θα ενσωματωθεί και ο Χαράλαμπος Λαγός. Θα πάμε στο προπονητικό κέντρο του Πότσεφστρουμ από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Είναι ένα κέντρο που βοηθάει πολύ γιατί βγαίνει όγκος προπόνησης. Ο πρώτος στόχος για τα παιδιά είναι ο κλειστός», λέει στο Stivostime ο προπονητής Μιχάλης Αναγνώστου.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου θα μπει κυρίως, στα 1.500μ. στον κλειστό και ο Χαρίδημος Ξενιδάκης με τον Χαράλαμπο Λαγό στα 800μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία