Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Η Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη ολοκλήρωσε την παρουσία της στις ΗΠΑ, με τον καλύτερο τρόπο, με τη συμμετοχή της στον τελικό στα 800μ. στο NCAA.

Ολοκλήρωσε στις ΗΠΑ η Έλλη Δεληγιάννη, στις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα

Η Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας. Αν είναι σε καλή κατάσταση θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη ολοκλήρωσε την παρουσία της στις ΗΠΑ, με τον καλύτερο τρόπο, με τη συμμετοχή της στον τελικό στα 800μ. στο NCAA.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε στην τελική φάση που διεξάγεται στο Γιουτζίν. Έτρεξε στα ημιτελικά στα 800μ. και τερμάτισε στην 23η θέση σε 2.07.21. Δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό, αλλά φάνηκε όμως και η κούραση της φετινής σεζόν. Μια χρονιά με πολλούς αγώνες, αλλά διαβάσματα για την αθλήτρια που σπουδάζει στο Στάνφορντ. Τώρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Αμερική και να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Αναμένεται στην Αθήνα στις 14 Ιουνίου. Θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και θα αποφασίσει αν θα είναι έτοιμη για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια, που την παρακολουθεί στην Ελλάδα ο προπονητής Μιχάλης Αναγνώστου, είχε μια εξαιρετική σεζόν ως τώρα.

Πέτυχε ουσιαστικά πέντε ατομικά ρεκόρ σε αντίστοιχα αγωνίσματα. Στο «καλό» της τα 800 μέτρα με 2.03.47 σε αγώνες στο Φάετβιλ, στα 1.500μ. με 4.17.36 σε αγώνες στο Στάνφορντ, στο Μίλι με 4.47.53 σε αγώνες στο Σιάτλ και σε δύο σκυτάλες. Στα 4×400μ. με 3.42.50 σε αγώνες στο Γιουτζίν και στην Distance Medley Relay με 10.57.74 σε αγώνα στο Σιάτλ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία