Ρίψεις
Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων θα διεξαχθεί του χρόνου στις 25 Φεβρουαρίου και θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό στη Λεϊρία.

Στις 25 Φεβρουαρίου το χειμερινό ρίψεων που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τη Λεϊρία

Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων θα αποτελέσει και κριτήριο πρόκρισης για τη μία θέση στη σφυροβολία Κ23 ανδρών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων θα διεξαχθεί του χρόνου στις 25 Φεβρουαρίου και θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό στη Λεϊρία.

Οι δυνατοί λοιπόν, αναμένεται να δώσουν ραντεβού το 2023 και πάλι στο Ηράκλειο. Οι προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ είναι να γίνει η διοργάνωση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο Παγκρήτιο στάδιο και βρίσκεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης που δείχνει μέχρι τώρα ότι στηρίζει τους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Το χειμερινό ρίψεων αποτελεί και ένα τεστ για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται αυτή την εποχή σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας. Φέτος διεξήχθη στις 5 Μαρτίου και επιφύλασσε ρεκόρ και όρια. Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις του Χρήστο Φραντζεσκάκη που είχε ρίξει στη σφυροβολία 77,89μ. και είχε πιάσει τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Και ο Μιχάλης Αναστασάκης που έριξε στη σφύρα 77,11μ. και είχε πιάσει το όριο για το Μόναχο.

Στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων αναμένεται να «ξεκαθαρίσει» και η θέση στην σφυροβολία Κ23 ανδρών, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορεί να πάρει μέρος μόνο ένας αθλητής- τρια.

Να θυμίσουμε ότι το Ευρωπαϊκό κύπελλο χειμερινών ρίψεων θα γίνει στην πόλη της Πορτογαλίας, Λεϊρία το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία