Σφυροβολία
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Μιχάλης Αναστασάκης συνδύασαν την πρεμιέρα τους στους αγώνες για τη φετινή σεζόν στο Ηράκλειο με όρια στη σφύρα.

Ηράκλειο: Εντυπωσιακή αρχή για Φραντζεσκάκη, όριο για Γιουτζίν και Μόναχο και Αναστασάκη, όριο για Μόναχο!

Στο Ηράκλειο ο Φραντζεσκάκης στη σφύρα με 77,89μ. έπιασε τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ο Αναστασάκης με 77,11μ. έπιασε το όριο για το Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Μιχάλης Αναστασάκης συνδύασαν την πρεμιέρα τους στους αγώνες για τη φετινή σεζόν στο Ηράκλειο με όρια στη σφύρα.

Οι δύο Έλληνες σφυροβόλοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ήταν ο νικητής με βολή στα 77,89μ. Έπιασε το όριο (77,50μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το όριο (77,00μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Αναστασάκης με 77,11μ. που έπιασε και εκείνος το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Οι βολές τους φέρνουν ψηλά και στη λίστα των κορυφαίων. Με δεδομένο πως Ρώσοι και Λευκορώσοι έχουν αποκλειστεί από το Παγκόσμιο, από 4η επίδοση ο Φραντζεσκάκης, ανεβαίνει στην 1η. Και ο Αναστασάκης από 6η στην 3η.

Καλή εμφάνιση έκανε και ο Ορέστης Ντουσάκης, που ήταν τρίτος με 68,80μ.

Πανελλήνιο ρεκόρ Κ23

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκανε ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 76,85μ. από πέρσι. Επίσης, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ23. Το προηγούμενο κατείχε ο Μιχάλης Αναστασάκης με 77,08μ. από τις 4 Ιουνίου του 2016 στην Τύνιδα.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Adam Nurkiewicz

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία