Ρίψεις
Ο Ορέστης Ντουσάκης και η Μαρία Μαγκούλια θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου.

Στην Κύπρο μετά την Πρωτοχρονιά Ορέστης Ντουσάκης και Μαρία Μαγκούλια

Ο Ορέστης Ντουσάκης και η Μαρία Μαγκούλια μαζί με τον προπονητή τους Γιάννη Μπαρλή θα προετοιμαστούν στην Κύπρο από 2 ως 15 Ιανουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ορέστης Ντουσάκης και η Μαρία Μαγκούλια θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου.

Οι δύο νεαροί πρωταθλητές, μαζί με τον προπονητή τους Γιάννη Μπαρλή, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πάνε στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο στο ΓΣΠ.

«Η προετοιμασία πάει καλά για τα δύο παιδιά. Είπαμε να πραγματοποιήσουμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Κύπρο από το νέο έτος. Θα πάμε στη Λευκωσία από 2 Ιανουαρίου ως 15 του ίδιου μήνα. Το αποφασίσαμε να είμαστε τις ημέρες που θα βρίσκονται στην Κύπρο και το γκρουπ του Κωστή Παπαμαρκάκη για κοινές προπονήσεις. Για τον Ορέστη θέλουμε ήδη από το κύπελλο ρίψεων που θα γίνει πιθανότατα στο Ηράκλειο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία, να είναι σε καλή κατάσταση και να κυνηγήσει καλές βολές. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσποο. Από την άλλη η Μαρία ο στόχος είναι να κάνει ένα ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στη σφαιροβολία. Θα μπει σε αγώνες στον κλειστό, αλλά σαν πέρασμα περισσότερο», λέει στο Stivostime ο Γιάννης Μπαρλής.

Ο Ορέστης Ντουσάκης έριξε φέτος ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία με 70,36μ. που σημείωσε στην Τρίπολη. Ρεκόρ τη φετινή σεζόν έκανε και η Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία με 15,93μ. που πέτυχε σε αγώνες στον ΠΓΣ στην Κυψέλη.

Ο Ορέστης Ντουσάκης συνεχίζει με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία