Άλμα εις ύψος
Εντυπωσιακό ξεκίνημα εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Ανγκελίνα Τόπιτς που πέρασε το 1,93μ. στο ύψος πετυχαίνοντας ρεκόρ Σερβίας.

Με το καλημέρα η Τόπιτς πέταξε στο 1,93μ.- Ρεκόρ Σερβίας Γυναικών Κ20 και Κ18

Η Ανγκελίνα Τόπιτς είχε ατομικό ρεκόρ στο ύψος στον κλειστό 1,91μ. που είχε σημειώσει φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εντυπωσιακό ξεκίνημα εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Ανγκελίνα Τόπιτς που πέρασε το 1,93μ. στο ύψος πετυχαίνοντας ρεκόρ Σερβίας.

Η νεαρή άλτρια μετείχε σε αγώνες που γίνονται στη μνήμη «Μιχάιλο Μίκα Σβράκα» στο Βελιγράδι, όπου μετείχαν περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες. Η 18χρονη με το 1,93μ. βελτίωσε το προηγούμενο ρεκόρ της στον κλειστό που ήταν 1,91μ. και το είχε σημειώσει φέτος στις 26 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στο ΣΕΦ, όπου μετείχε εκτός συναγωνισμού. Η επίδοσή της αποτελεί ρεκόρ Σερβίας σε δύο κατηγορίες στον κλειστό, γυναικών Κ20 και Κ18.

Στους αγώνες έγιναν και άλλα ρεκόρ, από τον Μίλιτσα Στόικοφ στη ρίψη οργάνου με 15,62μ., από την Στέλα Τσουκ στο τριπλούν με 12,31μ. και στα 4×200μ. όπου έτρεξαν οι Τεοντόρα Μπομπέριτς, Έλενα Σίμιτς, Στέλα Τσουκ και Ανγκελίνα Τόπιτς.

Επίσης, η Ανγκελίνα Τόπιτς κέρδισε και στο μήκος με 6,23μ., αφήνοντας δεύτερη την Τεοντόρα Μπόμπεριτς με 6,15μ., ενώ στο μήκος αγοριών πρώτος ήταν ο Λούκα Μπόσκοβιτς με 7,08μ.

Το βραβείο «Goran Markovic» κέρδισε η Στέλα Τσουκ με τη νίκη της με ρεκόρ στο τριπλούν και το τρόπαιο «Dusko Stokuca» η Ανγκελίνα Τόπιτς με τις νίκες της σε μήκος και ύψος.

 

Η Ανγκελίνα Τόπιτς ήταν νικήτρια στο ύψος με 1,93μ., νέο ρεκόρ Σερβίας Κ18 και Κ20 στον κλειστό.

Η Ανγκελίνα Τόπιτς ήταν νικήτρια και στο μήκος με 6,23μ. που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Κεντρική φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία