Σφυροβολία
Ο Ορέστης Ντουσάκης έχει μπει ήδη στις προπονήσεις για τη νέα σεζόν, με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στη Φινλανδία.

Ο Ορέστης Ντουσάκης συνεχίζει με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Ο Ορέστης Ντουσάκης πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία με 70,36μ. στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ορέστης Ντουσάκης έχει μπει ήδη στις προπονήσεις για τη νέα σεζόν, με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στη Φινλανδία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε τελευταία φορά στη σεζόν στους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν στο Οράν. Πήγε νωρίς διακοπές και μετά τα μέσα Αυγούστου μπήκε και πάλι στις προπονήσεις. Για τον νεαρό ρίπτη ήταν μια μεταβατική σεζόν, καθώς άφησε τα Χανιά και τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη και ήρθε στην Αθήνα, όπου τον γυμνάζει ο Γιάννης Μπαρλής. Έβγαλε πάντως ένα ατομικό ρεκόρ με την ανδρική σφύρα στο Φεστιβάλ ρίψεων στη Τρίπολη ρίχνοντας 70,36μ.

«Ο Ορέστης τελειώνει φέτος και με τον Στρατό, αφού μέχρι το τέλος του χρόνου θα ολοκληρώσει τη θητεία του. Έτσι, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Από τις 20 Αυγούστου έχουμε μπει και πάλι στις προπονήσεις.. Ήταν μια μεταβατική σεζόν για τον Ορέστη με τις αλλαγές που έκανε. Έχουμε όμως μεγάλους στόχους για τη νέα χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και να πάει ψηλά ο Ορέστης», είπε στο Stivostime ο προπονητής του Γιάννης Μπαρλής.

Ο Ντουσάκης έκανε και ένα ξεμούδιασμα την περασμένη Κυριακή, αγωνιζόμενος στους αγώνες στη μνήμη του Πέτρου Ακριβάκη στον Πανελλήνιο, όπου έριξε 65,83μ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 13-16 Ιουλίου στο Εσπού στη Φινλανδία.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία