Ρίψεις

Αγώνες στη μνήμη του Πέτρου Ακριβάκη στον Πανελλήνιο- Ο Μενγκλεμπέη 69,89μ. και ο Ντουσάκης 65,83μ. στη σφύρα

Καλός αγώνας έγινε στη σφυροβολία στους αγώνες στη μνήμη του Πέτρου Ακριβάκη, με νικητή τον Ιβάν Μενγκλεμπέη με 69,89μ. και δεύτερο τον Ορέστη Ντουσάκη με 65,83μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ΓΣ στην Κυψέλη πραγματοποιήθηκαν αγώνες ρίψεων στη μνήμη του Πέτρου Ακριβάκη.

Στη μνήμη του Έλληνα προπονητή που έφυγε νωρίς από τη ζωή, σε ηλικία 41 ετών στις 27 Νοεμβρίου του 2020. Ο σύλλογος που ήταν ο τεχνικός που είχε αναδείξει πολλούς πρωταθλητές των ρίψεων, ο Πανελλήνιος διοργάνωσε αγώνες προς τιμήν του. Πολλοί νέοι αθλητές, κυρίως από τις ακαδημίες του συλλόγου της Αθήνας, πήραν μέρος. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και αγωνίσματα βετεράνων. Ένα από τα αγωνίσματα που ξεχώρισαν ήταν η σφυροβολία ανδρών. Ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (Ολυμπιακός ΣΦΠ) συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και ήταν νικητής με βολή στα 69,89μ. Δεύτερος ήταν ο Ορέστης Ντουσάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) με 65,83μ. Τρίτος ήταν ο Γιώργος Παπαναστασίου (ΓΣ Κηφισιάς) με 64,37μ.

Στη σφαιροβολία γυναικών μετείχε η Μαρία Μαγκούλια που είχε την ευκαιρία και για ένα ξεμούδιασμα από την προπόνηση. Κέρδισε με βολή στα 13,67μ. Η ρίπτρια της Ένωσης Καζώνης Καλύμνου άφησε στη δεύτερη θέση την Λαμπρινή Κυριαζή του Αίολου Κορυδαλλού με 10,48μ. και τρίτη η Κωνσταντίνα Στάμου, επίσης, του Αίολου Κορυδαλλού με 5,68μ. Μετείχαν και δύο παλιές πρωταθλήτριες βετεράνοι πια η Σάββα Λίκα στον ακοντισμό και η Βαγγελιώ Σοφάνη στη σφαιροβολία.

Δείτε τη σχετική αφίσα για τους αγώνες στη μνήμη του Πέτρου Ακριβάκη

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία