Σφαιροβολία
Η Μαρία Μαγκούλια είχε μια πολύ καλή σεζόν, πετυχαίνοντας δύο ατομικά ρεκόρ στη σφαιροβολία στον ανοιχτό με 15,93μ. και τον κλειστό με 15,83μ.

Με φόρα από το καλοκαίρι η Μαρία Μαγκούλια ετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό

Η Μαρία Μαγκούλια είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Μαγκούλια είχε μια πολύ καλή σεζόν, πετυχαίνοντας δύο ατομικά ρεκόρ στη σφαιροβολία στον ανοιχτό με 15,93μ. και τον κλειστό με 15,83μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε τελευταία φορά τον περασμένο Ιούνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Η ρίπτρια του Γιάννη Μπαρλή έκανε νωρίς διακοπές και τον Αύγουστο επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού είχαν βάλει στο πλάνο αγώνων με τον προπονητή της τους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23. Τελικά ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπευτική ομάδα με δύο άτομα, λόγω εξόδων. Να θυμίσουμε ότι στη Πεσκάρα θα ταξιδέψουν ο Γιάννης Κορακίδης και η Αρετή Φιλιππίδου.

Έτσι, με τη… φόρα των προπονήσεων του περασμένου μήνα, συνεχίζουν στο ΟΑΚΑ εν όψει της νέας σεζόν. «Με τη Μαρία έχουμε διορθώσει πολλά πράγματα. Προσπάθησα το προηγούμενο διάστημα να κρατήσουμε το ρυθμό. Από 20 Αυγούστου μπήκαμε και πάλι στις προπονήσεις. Ο πρώτος στόχος τη νέα χρονιά είναι ο κλειστός», λέει στο Stivostime ο Γιάννης Μπαρλής.

Η 21χρονη τον περασμένο Ιούνιο σε αγώνες στον Πανελλήνιο έριξε 15,93μ. που είναι το ατομικό της. Στον κλειστό έκανε ρεκόρ με 15,83μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Η νεαρή ρίπτρια δείχνει ότι πολύ γρήγορα θα ξεπεράσει το «φράγμα» των 16 μέτρων.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία