Δρόμοι

Πάτησαν κορυφή! Στο Βελούχι στα 2.315μ. οι αθλητές του καμπ στο Καρπενήσι

Το πρόγραμμα του καμπ συνεχίζεται τη Δευτέρα με τεστ αξιολόγησης και σεμινάριο του Ηλία Ζαχαρόγιαννη και σεμινάριο της ψυχολόγου του ΣΕΓΑΣ Φρόσως Πατσού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η σημερινή για τους αθλητές που μετέχουν στο 1ο καμπ αναπτυξιακών δρόμων αντοχής, καθώς ανέβηκαν σε υψόμετρο.

Οι συμμετέχοντες στην προπονητική συγκέντρωση, αναχώρησαν το πρωί και έκαναν πεζοπορία στο Βελούχι. Έφθασαν στην κορυφή στα 2.315 μέτρα! Το Βελούχι είναι μικρός ορεινός οικισμός του Νομού Ευρυτανίας κτισμένος σε υψόμετρο περίπου 1.840 έως 1.870μ. στο όρος Βελούχι. Στην ουσία πρόκειται για τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου.

Ήταν μια σημαντική εμπειρία για τους 37 αθλητές που μετέχουν στο καμπ με τους προπονητές τους.

Το καμπ, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου. Σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη των δράσεων της  προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου που υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή στο Καρπενήσι. 

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του μοντέλου λειτουργίας του τομέα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με κύριο στόχο, την ανάδειξη και καθοδήγηση των ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νέων αθλητών/τριών μας και την εκπαίδευση τους ως προς το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητισμού, τις αξίες που πρεσβεύει και τα  μακροπρόθεσμα οφέλη που προσφέρει.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία