Άλμα εις ύψος
Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στο ύψος γυναικών, η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ θα πάρει μέρος στο μίτινγκ «Κάρστεν Γουόρχολμ» στις 2 Φεβρουαρίου.

Στο μίτινγκ «Κάρστεν Γουόρχολμ» η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος 2,06μ. που είναι και το απόλυτο ρεκόρ της και αποτελεί και το ρεκόρ Ουκρανίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στο ύψος γυναικών, η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ θα πάρει μέρος στο μίτινγκ «Κάρστεν Γουόρχολμ» στις 2 Φεβρουαρίου.

Η Ουκρανή άλτρια ανακοινώθηκε από τη νορβηγική ομοσπονδία, στον αγώνα που θα γίνει στην πόλη Ούλσταϊνβικ και ανήκει στην κατηγορία WIT Challenger. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό φέτος στο Βελιγράδι, έχει στο πρόγραμμα αγώνων της και το μίτινγκ στην σκανδιναβική χώρα, στα πλαίσια προετοιμασίας της για τον πρώτο της μεγάλο στόχο στη νέα χρονιά που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό, που είναι και το απόλυτο ρεκόρ της, 2,06μ. που είχε πετύχει πέρσι στο μίτινγκ στη Μπάνσκα Μπίστριτσα και αποτελεί και το εθνικό ρεκόρ.

Σε ό,τι αφορά το μίτινγκ «Κάρστεν Γουόρχολμ», ο ίδιος ο ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια, Κάρστεν Γουόρχολμ έχει πει πώς θα πάρει μέρος. Πιθανότατα θα μπει στα 400μ. Ακόμη καλός αγώνας αναμένεται στη σφαιροβολία ανδρών, καθώς ανακοινώθηκαν ο Νορβηγός πρωταθλητής Μάρκους Τόμσεν, ο Πολωνός πρωταθλητής Μίχαλ Χάραταϊκ και ο πρωταθλητής Λουξεμβούργου Μπομπ Μπερτέμες.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία