Δημόσιοι Δρόμοι
Την προσεχή Κυριακή διεξάγεται η σειρά Run Greece σε δύο πόλεις, την Πάτρα και τη Λάρισα. Παράλληλα θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.

Run Greece σε Πάτρα, Λάρισα και Πανελλήνιο 10χλμ. την Κυριακή

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο θα γίνει παράλληλα με το Run Greece την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την προσεχή Κυριακή διεξάγεται η σειρά Run Greece σε δύο πόλεις, την Πάτρα και τη Λάρισα. Παράλληλα θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.

Οι αγώνες της σειράς Run Greece του ΣΕΓΑΣ για τη φθινοπωρινή φάση με τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής που θα διεξαχθούν στις δύο πόλεις σε συνεργασία με την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα την Κυριακή στην Λάρισα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

Οι αγώνες Run Greece περιλαμβάνουν τις αποστάσεις 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς αγώνες 1χλμ παιδιών. Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ και 10χλμ επιτρέπεται σε δρομείς γεννημένους το 2010 και μεγαλύτεροι ενώ στον Αγώνα Παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011, 2012).

Πάτρα

Στην Πάτρα το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΠΑΤΡΑ από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες στην πόλης παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το λοιπό απαραίτητο υλικό για τον αγώνα, φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΒΟΥ – ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Τέρμα Ηλέκτρας) το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Για τους αγώνες 10 και τα 5 χλμ οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί είναι στο ίδιο σημείο και θα γίνουν από την πλατεία Γεωργίου Α’ στις 10.00 και στις 11:30 αντιστοίχως ενώ ο αγώνας παιδιών έχει εκκίνηση από την Κορίνθου και τριών Ναυάρχων στις 11:30.

Λάρισα

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλης της Λάρισας (Αγώνες 5χλμ, 10χλμ και Παιδιών) παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το λοιπό απαραίτητο υλικό για τον αγώνα, φιλοξενείται στο Στάδιο Αλκαζάρ – Κεντρική είσοδος (Θύρα VIP) το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022: 10.00 – 20.00

Οι  Αγώνες 5χλμ και 10χλμ, έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας (οδός Κύπρου) με ώρα εκκίνησης για τα 10χλμ στις 10.00 και για τα 5χλμ στις 11.30

Στον Αγώνα Παιδιών όπου συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, δηλαδή παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:30 μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες Run Greece στην επίσημη ιστοσελίδα

Το Πρωτάθλημα 10χλμ

Παράλληλα με τον Αγώνα 10 χλμ, στο πλαίσιο του RUN GREECE Λάρισα 2022 θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10 χλμ. σε Δημόσια Οδό Ανδρών – Γυναικών 2022.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 10:00πμ. κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την κεντρική πλατεία Λάρισας (οδός Κύπρου).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία