Δημόσιοι Δρόμοι
Η δράση στους αγώνες Run Greece επέστρεψε την Κυριακή με τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, να βγάζει στους δρόμους μικρούς και μεγάλους.

Αγωνιστική δράση στην Αλεξανδρούπολη με το πρώτο Run Greece του Φθινοπώρου

Στο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη νικητής στα 5χλμ. ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης σε 15.57 και στα 10χλμ. ο Χαράλαμπος Βούλκος με 35.42.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η δράση στους αγώνες Run Greece επέστρεψε την Κυριακή με τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, να βγάζει στους δρόμους μικρούς και μεγάλους.

Η πόλη γέμισε και φέτος με δρομείς όλων των ηλικιών και αγωνιστικών επιπέδων, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο αγώνας 5χλμ. και 10χλμ. είχε εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από το Φάρο, εκεί όπου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια των δρομέων.

Στα 5χλμ. των Ανδρών επικράτησε με μεγάλη άνεση ο πρωταθλητής των 800 μ. Γιώργος Ματζαρίδης, ο οποίος διένυσε την απόσταση σε 15.57.34. Ο νεαρός άφησε πίσω του τον Στέφανο Τζιερτζίδη με 16.18.95 και στην τρίτη τον Γιώργο Μανουσίδη με 16.50.36.

Νικητής στα 10χλμ. Ανδρών ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος με 35.40.48 και ακολούθησαν οι Θεόδωρος Κουλουριώτης και Σταύρος Καλαμπάκας με 36.54.71 και 37.20.80, αντίστοιχα.

Στις γυναίκες στα 10χλμ. επικράτησε η Αναστασία Γαβρίλογλου με 40.22.18 και στα 5χλμ. η Ευαγγελία Γιαλαματζή με 20.46.43.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Ergo. Επόμενος αγώνας της σειράς είναι η Πάτρα και η Λάρισα στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα στη Λάρισα θα γίνει παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Η σεζόν για τους αγώνες θα κλείσει στα Ιωάννινα στις 9 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά αγώνων στο www.run-greece.gr.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία