Γενικά
Η Σίφνος ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τμήμα στίβου, με την γυμνάστρια Τριανταφυλλιά Γεωργαλή να αναλαμβάνει το τμήμα του Α.Σ. Πανσιφναϊκού.

Ενεργοποιείται ο στίβος στη Σίφνο- Σταθερή βαλβίδα σφαίρας στο στάδιο

Το Σάββατο στη Σίφνο θα διεξαχθεί το 2ο Sifnos Street Shot Put, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή της σφαιροβολίας Τάσου Λατιφλάρι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σίφνος ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τμήμα στίβου, με την γυμνάστρια Τριανταφυλλιά Γεωργαλή να αναλαμβάνει το τμήμα του Α.Σ. Πανσιφναϊκού.

Μια σημαντική κίνηση που γίνεται στο νησί των Κυκλάδων, καθώς υπήρχαν παιδιά που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον στίβο, αλλά δεν υπήρχε χώρος ή τμήμα. Τώρα γίνονται ενέργειες και χρειάζεται ο Δήμος και ο φορείς να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η Τριανταφυλλιά Γεωργαλή, για όσους δεν τη γνωρίζουν είναι παλιά αθλήτρια του ακοντισμού, έριχνε μάλιστα, τη «χρυσή» εποχή του 1982, όταν αγωνίζονταν οι σπουδαίες Σοφία Σακοράφα και Άννα Βερούλη. Ξεκίνησε πάντως, με 1.500μ. στα Τρίκαλα που κατάγεται, με τον Δημήτρη Σούλα και στη συνέχεια έκανε ακόντιο με τον Γιάννη Κοντονάσιο. Είναι αδελφή του κορυφαίου ποδηλάτου και 4ου ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ το 2000, Δημήτρη Γεωργαλή.

«Μετά από 21 χρόνια αναπληρώτρια και έχοντας περάσει 9-10 χρόνια σε σχολεία στην Κρήτη, διορίστηκα μόνιμη στη Σίφνο. Υπάρχει η όρεξη και η διάθεση, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Πάππα για να ενεργοποιηθεί ο στίβος στο νησί. Χρειάζονται όμως να υπάρξει στήριξη από τους φορείς για να μπορεί να προχωρήσει σωστά και ελπίζω να γίνει. Γιατί τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα. Ήδη έδειξαν ενδιαφέρον και θέλουν να μετάσχουν στα «Δήλεια». Πρέπει γενικά να γίνει ένας χώρος άθλησης», λέει στο Stivostime η Τριανταφυλλιά Γεωργαλή.

Σημαντική είναι η συμβολή ως τώρα του προέδρου του Πανσιφναϊκού, Γιάννη Χουζούρη που έκανε σταθερή βαλβίδα σφαίρας στο στάδιο και έχει τη διάθεση να βοηθήσει το τμήμα στίβου που θα δημιουργηθεί στο σύλλογο που είναι η ομάδα ποδοσφαίρου Α.Σ. Πανσιφναϊκός. Επίσης, στο σχολείο τοποθετήθηκε διάδρομος με το σκάμμα για τα οριζόντια άλματα.

Η Σίφνος εν τω μεταξύ ετοιμάζεται για το Σάββατο για το 2ο Sifnos Street Shot Put μίτινγκ, όπου θα πάρουν μέρος καλοί ρίπτες, όπως ο πρωταθλητής Τάσος Λατιφλάρι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία