Γενικά
Ο Α.Ο. Μυκόνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνουν στις 15 Οκτωβρίου στη Μύκονο τους αγώνες στίβου «Δήλεια 2022».

Στις 15 Οκτωβρίου οι φετινοί αγώνες «Δήλεια» στη Μύκονο- Προκήρυξη

Στα φετινά Δήλεια στους νικητές θα απονέμεται κύπελλο και στους τρεις πρώτους μετάλλιο και δίπλωμα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Α.Ο. Μυκόνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνουν στις 15 Οκτωβρίου στη Μύκονο τους αγώνες στίβου «Δήλεια 2022».

Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο Μυκόνου, Κόρφος και αφορά τις κατηγορίες Κ12, Κ14 και Κ16 αγοριών και κοριτσιών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.

Οι διοργανωτές δημοσιοποίησαν την προκήρυξη των σημαντικών αυτών αγώνων για την ανάπτυξη του στίβου στα νησιά των Κυκλάδων.

Οι αρχικές αριθμητικές δηλώσεις των σωματείων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών- αθλητριών θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, με e-mail στο sideris87@gmail.com.

Σε όλες τις κατηγορίες θα απονέμεται στους πρώτους νικητές- τριες κύπελλο και στους τρεις πρώτους- ες μετάλλιο και δίπλωμα.

Τα περσινά Δήλεια είχαν σημειώσει επιτυχία και είχαν γίνει και κάποια αγωνίσματα σε άνδρες και γυναίκες. Χαρακτηριστικό ήταν η επιστροφή ως μητέρας πια της Ελευθερίας Πετρουλάκη που είχε τρέξει στα 3.000μ.

Προκήρυξη

Δήλεια 2022_ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία