Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται σήμερα στη 2η ημέρα του τελικού του Diamond League στη Ζυρίχη. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το φαβορί στο μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου… έτοιμος για το διαμάντι στη Ζυρίχη

Ο Μίλτος Τεντόγλου στη σειρά Diamond League πέτυχε 3 νίκες σε Ραμπάτ, Όσλο και Χορζόφ και μία δεύτερη θέση στο Μονακό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται σήμερα στη 2η ημέρα του τελικού του Diamond League στη Ζυρίχη. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το φαβορί στο μήκος.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο, θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία. Να κερδίσει για πρώτη φορά το διαμάντι και αν τα καταφέρει θα είναι και η πρώτη φορά που το πετυχαίνει Έλληνας αθλητής.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είναι σίγουρα κουρασμένος από τους πολλούς αγώνες στη σεζόν. Μη ξεχνάμε ότι η πορεία του ξεκίνησε από τον κλειστό, όπου στο Βελιγράδι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στον ανοιχτό πήρε και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν. Στον τελευταίο του αγώνα ήταν επηρεασμένος, στο μίτινγκ στη Λουκέρνη, όπου πήδηξε 7,94μ. και ήταν τρίτος. Όμως η κλάση του μπορεί να του δώσει την πρωτιά στο Diamond League. Στο Μόναχο όταν κέρδισε πήδηξε 8,52μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Βασικός του αντίπαλος στην Ελβετία θα είναι ο τοπικός αστέρας, Σιμόν Εχάμερ που έχει κάνει φέτος 8,45μ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Μίλτος Τεντόγλου στη σειρά πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση για τον τελικό. Πέτυχε 3 νίκες σε Ραμπάτ, Όσλο και Χορζόφ και μια δεύτερη θέση στο Μονακό.

Συμμετοχές

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία