Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Ο πρωταθλητής Μιχάλης Παππάς αφήνει τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στη γενέτειρά του τα Ιωάννινα και θα συνεχίσει με προπονητή τον Κώστα Λώλη.

Ο Μιχάλης Παππάς επιστρέφει στα Ιωάννινα με προπονητή τον Κώστα Λώλη

Ο Μιχάλης Παππάς έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στα 400 μέτρα το 2017, 2018, 2019 και 2021.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο πρωταθλητής Μιχάλης Παππάς αφήνει τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στη γενέτειρά του τα Ιωάννινα και θα συνεχίσει με προπονητή τον Κώστα Λώλη.

Ο Έλληνας αθλητής, όπως είχε γράψει το Stivostime είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Κώστα Χήτα και έκανε αλλαγή στην καριέρα του. Τελικά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πόλη του τα Ιωάννινα και στον προπονητή που τον ανέδειξε στην ΕΚΑ Δωδώνης, τον Κώστα Λώλη.

«Γυρίσω στα παλιά μου λημέρια. Ένα κεφάλαιο για μένα έκλεισε στη Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσω προπονήσεις στα Ιωάννινα και θα το συνδυάσω με τα επαγγελματικά μου. Θα κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή και θα δουλεύω σε ένα διατροφολογικό κέντρο για να κάνω και την πρακτική μου», δήλωσε στο Stivostime ο 24χρονος. «Θα ρίξω το βάρος στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, αλλά δεν θα αφήσω τον στίβο», συνεχίζει ο Μιχάλης Παππάς που ανήκει στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας.

Έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στα 400μ. το 2017, 2018, 2019 και 2021. Φέτος κόλλησε Covid-19 και έχασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Έχει ατομικό ρεκόρ 46.44 από το 2019 στην Πάτρα. Φέτος έκανε λίγες κούρσες στα 400μ. και έτρεξε με την Εθνική ομάδα 4×400μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ, που πήρε τη δεύτερη θέση.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία